Schilderwerk voor particulieren

Het schilderen van een woning is niet alleen een belangrijke, maar ook vaak een hele ingrijpende klus. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie van uw woning. Samen met Romme Schilderwerken bent u verzekerd van een perfecte kwaliteit, het ideale resultaat en bovendien jarenlang plezier van uw schilderwerk!

 

Voordat de schilderwerkzaamheden van start gaan, stellen we samen met u een beknopt plan van aanpak samen. We geven graag een onderbouwd advies over de te kiezen kleuren en de mogelijke werkzaamheden. Uiteraard met aandacht voor de voorbewerking. Bij de planning van de werkzaamheden houden we graag rekening met uw wensen. In overleg wordt bepaald wanneer de schilderwerkzaamheden uitgevoerd en opgeleverd kunnen worden. 

 

Ook bij het onderhoud van uw schilderwerk kan Romme Schilderwerken een belangrijke rol spelen. Het goed onderhouden van uw schilderwerk is namelijk een goede investering voor de toekomst, door houtrot en onnodige reparatiekosten te voorkomen.

 

Aangepast BTW-tarief

Het schilderen van woningen ouder dan 2 jaar (!) valt onder het 9%-tarief. Dat betekent dat u op het schilderwerk, het voorbereiden van het schilderwerk, voorbehandelingen en de gebruikte materialen slechts 9% B.T.W. betaalt in plaats van 21% . Kijk voor meer informatie over het aangepaste BTW-tarief ook op de website van de Belastingdienst.

  

 Enkele voorbeelden van werkzaamheden die we voor u kunnen verrichten zijn:

  • Schilderwerkzaamheden binnen.
  • Schilderwerkzaamheden buiten.
  • Plafond- en wandafwerkingen ( o.a. texen, spuitwerk lak/latex, behangen, glasvezelbehang, structuurverf).
  • Zetten en/of leveren van diverse soorten glas.
  • Aanbrengen of vervangen van kitwerk.
  • Behandelen en/of repareren van houtrot.


Wilt u graag meer informatie over schilderwerkzaamheden aan of rond uw woning?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak, wij helpen u graag verder.

 

 

thumb_binnen_en_buitenschilderwerk_woonhuis-106.jpg 

 

Deze website wil gebruik maken van cookies.