Over Romme Schilderwerken

Romme Schilderwerken is hét adres voor al uw schilderwerk met een garantie voor een hoge kwaliteit eindresultaat. En dat zowel voor binnen- als buitenschilderwerk en voor bedrijven en particulieren. In overleg met onze klant en door te werken met de beste producten en technieken komen we altijd tot het optimale resultaat.

 

Naast het schilderwerk verzorgen wij ook het plaatsen van glas en diverse wandafwerkingen, zoals behangwerk. Ook geven we een onderbouwd advies over de juiste kleur(en), de beste aanpak, het onderhoud van uw schilderwerk en eventueel de totale renovatie en/of restauratie.

 

Voorbewerking

Bij het schilderen van uw bedrijfspand of woning speelt een goede voorbewerking altijd een belangrijke rol. Vooral bij buitenschildewerk, omdat het Nederlandse klimaat het verfwerk zwaar belast. Door een goede voorbewerking kan de aan te brengen verflaag uw houtwerk nog beter beschermen. Daarom zorgen wij er altijd voor dat oude verflagen goed verwijderd worden, eventueel houtrot gerepareerd wordt, glaslatten vervangen worden en beglazingskit vernieuwd wordt. 

  

Voor meer informatie over onze diensten of voor het maken van een vrijblijvende afspraak, kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

dscn1886.jpg

 

dscn1888.jpg

 

 

Deze website wil gebruik maken van cookies.